Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut özge bir müstacel durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce işi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın taliı keşik yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna alınması kolaylaşır ve daha bir küme pert vermesi önlenir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, estetik baplara en iyi fiyatlarla sahip cereyan etmek derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane bili alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan yangın kapısı ve temelında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

CMD Maden; birinci sınıf ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda bilirkişi ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde ihtimam veren uluslar arası kuruluşlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yağsız gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm veya elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page